Betegeink figyelmébe

  • ingyenes gyógyszer­­kipróbálási programok – nemzetközi színvonalú klinikai gyógyszertanulmányok
  • hozzájuthat a leg­újabb, forgalomban még nem kapható gyógyszer­­­­­készítményekhez, el­járásokhoz
  • alapos kivizsgálás, tanács­adás, ingyenes gyógyszer­ellátás, meg­külön­böztetett figyelem
  • mindez térítés­mentesen, magán­klinikai környezetben, egyeztetett időpontban

Valamennyi klinikai vizsgálati programunk rendelkezik az ANMDM (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale) engedélyével.

… de mi is ez a gyógyszerkipróbálás?

Klinikai gyógyszer­­vizsgálatok, vagyis olyan szorosan ellenőrzött kezelési programok, melyek során új gyógyszereket tanul­­mányozunk tudományos alapossággal, hogy mennyire hatékonyak és biztonságosak a mindennapi gyógyítási gyakorlatban.

A klinikai vizsgálatok során élet­szerű körülmények között van lehetőség egy gyógyszer­­jelölt kipróbálására. A programokba önkéntes alapon jelentkez­hetnek olyan páciensek, akiknek az alap­betegsége, egészségi állapota, korábbi kezelése megfelel az adott vizsgálatban előírtaknak. Minden egyes klinikai vizsgálatban előre meghatározzák a beválaszt­hatóság feltételeit. A kezelési program, a gyógyszer­készítmények alkalmazása előre megírt vizsgálati terv szerint, szigorú orvosi felügyelet mellett zajlik.

A jövő gyógyszerei ezek közül a készítmények közül kerülnek majd a patika polcaira, az orvosok “fegyvertárába”. Az általunk vizsgált, program­jainkban elérhető készítmények általában a legjobb esetben is csak évek múlva lesznek elérhetőek a többi rászoruló beteg számára.

A klinikai vizsgálatban résztvevők esélyt kapnak, hogy már ma hozzá­jussanak a holnap gyógyszereihez, eljárásaihoz.

Szakrendelések

A MediQuest Klinikai Központban a gyógyszer­vizsgálatokon kívül is több szak­területen várjuk kedves pácienseinket magán­rendeléseinkre.

További információra van szüksége?

Amennyiben magán­­rendeléseink vagy gyógyszer­­kipróbálási programjaink fel­keltették az érdek­lődősét, kérem, lépjen velünk kapcsolatba elér­­hetőségeink egyikén. Munka­társaink készséggel állnak rendel­­kezésére további információval az elérhető rendelésekről valamint a folyamatban lévő gyógyszer­­vizsgálatokról.

ELÉRHETŐSÉGEINK