În atenția colegilor medici

Post de investigator

 

MediQuest așteaptă aplicația acelor medici care doresc să se inițieze în domeniul studiilor clinice ca investigatori, și investigatori principali (PI). Activitatea presupune responsabilitate, dar este interesantă, variată și oferă satisfacții personale. Vă stăm la dispoziție cu autorizații în studii clinice, experiență în domeniu și relațiile profesionale dar și cu o echipă pregătită și o infrastructură profesională.

 

Medici specialiști

 

Considerați că unul dintre studiile noastre ar fi în beneficiul pacienților dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați! Primim și așteptăm pacienții Dvs. internați cu consultații gratis. În cazul unei colaborări cu noi în privința selecției viitorilor pacienți/voluntari munca dumneavoastră va fi apreciată și răsplătită. Vă vom ține la curent cu tratamentul și starea pacienților aleși pentru study iar la sfârșitul acesteia îi vom redirecționa către dumneavoastră cu sfaturi referitoare la tratament.

 

Cabinete de închiriat

 

Cabinetele dotate din cadrul MediQuest se pot închiria la prețuri reale în limita capacității neutilizate. Clinica este ușor accesibilă, iar cabinetele sunt special amenajate, cu recepție și sală de așteptare comună.