În atenția pacienților

  • programe de testare a medicamentelor fără plată
  • studii clinice/farmaceutice la standarde internaționale
  • șansa de a beneficia de cele mai noi medicamente și proceduri înainte de lansarea acestora pe piață
  • consultație medicală amănunțită, consiliere, medicație fără plată suplimentară, atenție specială acordată
  • toate acestea fără cost, într-o atmosferă de clinică privată, cu programare

 

Toate studiile noastre clinice sunt aprobate de ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale).


Ce înseamnă testarea medicamentului?

Studiile clinice sunt programe terapeutice cu medicamente noi, efectuate cu precizie științifică prin care, se cercetează eficacitatea și siguranța medicamentelor în parctica medicală.

În timpul studiilor clinice avem privilegiul de a testa viitorul medicament în condiții asemănătoare celor reale. În programele noastre se pot înscrie voluntar pacienți ai căror boală, stare de sănătate și tratament de fond corespund criteriilor studiului efectuat. Criteriile de includere și excludere al pacienților sunt stabilite pentru fiecare studiu. Studiul, modul de administrare a medicamentului se efectuează conform unui protocol, sub strictă supraveghere medicală.

Toate medicamentele viitorului parcurg aceste studii înainte de a ajunge în farmacii și în arsenalul medicilor. În majoritatea cazurilor medicamentele testate de noi ajung la populația țintă abia după câțiva ani.

Participanții în studii clinice au șansa de a beneficia chiar azi de medicamente, proceduri viitoare.

Cabinete de specialitate

În Centrul Clinic MediQuest așteptăm pacienți nu numai pentru cercetare clinică ci și pentru consultații și tratamente în cabinete de specialitate.


Mai multe informații, detalii:

În cazul în care sunteți interesat de serviciile noastre (cabinete de specialitate sau programe de încercare a medicamentelor), vă rugăm să ne contactați prin metodele puse la dispoziția dumneavoastră. Colegii noștri vă stau la dispoziție cu informații suplimentare referitoare la consultații de specialitate și studii clinice în desfășurare.

CONTACT